Appartement Brixen im Thale

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Brixen im Thale

Schleicherbach Brixen im Thale

Appartement in Brixen im Thale

Op een heerlijke zonnige plek aan de rand van Brixen im Thale is huis Schleicherbach gelegen. Dit huis heeft een ideale ligging. Alle faciliteiten zoals restaurants, winkel, maar ook een leuk zwemmeer zijn op loopafstand te bereiken. De skipiste bevindt zich op 400 meter schuin tegenover het huis. Hiervandaan heeft u aansluiting op het grootste skigebied van Oostenrijk!

Op de begane grond bevindt zich de in 2011 nieuw gebouwde vakantiewoning. De gehele woning is nieuw en zeer modern en gezellig ingericht. Vooral de gezellige woonkamer met de zeer moderne open keuken zijn hier een voorbeeld van. Er zijn twee slaapkamrs. Een kamer met drie 1-persoonsbedden en een kinderbed. En nog een kamer met een twee 1-persoonsbedden. In de woonkamer bevindt zich nog een 2-pers. slaapbank. Vanuit de woonkamer bereikt u uw eigen terras op het zuiden waarvandaan u een mooi uitzicht hebt op de bergen. Al met al een ideaal adres voor een geslaagde vakantie!

  • € 383,00
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Brixen im Thale

Erich

Erich
vanaf 305,90 EURO
Bekijk Appartement

Cavada

Cavada
vanaf 812,62 EURO
Bekijk Appartement

Schleicherbach

Schleicherbach
vanaf 383,00 EURO
Bekijk Appartement

Sonnberg

Sonnberg
vanaf 808,00 EURO
Bekijk Appartement

Unterer Sonnberg

Unterer Sonnberg
vanaf 395,00 EURO
Bekijk Appartement