Appartement Brixen im Thale

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Brixen im Thale

Sonnberg Brixen im Thale

Appartement in Brixen im Thale

Op een fantastische locatie vlakbij het centrum van Brixen en vlakbij de gondel bevindt zich het landhuis Sonnberg. Dit in 2005 nieuw gebouwde huis is gelegen aan de zonzijde van Brixen en doordat de ligging iets boven het dorp is, heeft u een mooi uitzicht over de omgeving.

Op de begane grond (door de bergligging is de entree via een trap te bereiken) bevindt zich een zeer luxe 6-8 pers. woning. U beschikt over een eigen ingang, privacy gegarandeerd! Er zijn drie slaapkamers met daarin 2-persoonsbed. Tevens kunt u gebruik maken van een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. De inrichting met veel hout is erg sfeervol en u zult zich hier direct thuis voelen. Uw luxe woning is van alle gemakken voorzien, zo hoeft u geen gebruik te maken van een voordeursleutel, u komt gewoon binnen door middel van uw vingerafdruk.

Verder is er een gemeenschappelijke wellnessruimte met een Turks stoombad, douche en een rustruimte. Tevens heeft u een groot balkon met tuinmeubelen op het zuiden met een geweldig uitzicht over Brixen, Kirchberg en Westendorf. De gondel is op loopafstand te bereiken (ca. 500 meter) evenals het centrum van Brixen. U kunt uw auto dus de gehele vakantie laten staan.

U wordt vriendelijk verzocht niet in de woning te roken, dit kan vanzelfsprekend op het balkon.

  • € 808,00
  • 5-sterren Appartement
  • 6 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Brixen im Thale

Erich

Erich
vanaf 305,90 EURO
Bekijk Appartement

Cavada

Cavada
vanaf 812,62 EURO
Bekijk Appartement

Schleicherbach

Schleicherbach
vanaf 383,00 EURO
Bekijk Appartement

Sonnberg

Sonnberg
vanaf 808,00 EURO
Bekijk Appartement

Unterer Sonnberg

Unterer Sonnberg
vanaf 395,00 EURO
Bekijk Appartement