Booking.com

Hotel Scheffau am Wilden Kaiser

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van hotels in Scheffau am Wilden Kaiser. Via Tiscover kan je op eenvoudige wijze een hotel in Scheffau am Wilden Kaiser boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van het hotel. Vaak zijn dit particulieren. Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Scheffau am Wilden Kaiser.
Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije Hotels in Scheffau am Wilden Kaiser!

Accomodatie Scheffau am Wilden Kaiser zoeken

Zelf een hotel in Scheffau am Wilden Kaiser boeken?

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in Hinterglemm te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Hinterglemm.
 • Hotel Scheffau am Wilden Kaiser - Hotel Alpin

  Hotel Alpin

  Hotel in Scheffau am Wilden Kaiser (3-sterren)

  Hotel Alpin ligt op een rustige en toch zeer centrale locatie in het traditionele Tiroolse dorp Scheffau am Wilden Kaiser, tegenover de authentieke kerk. Het hotel bestaat uit 2 naast elkaar gelegen gebouwen. Op slechts 50 meter van het hotel vind je de pistes van Scheffau.

  Wanneer je 's middags terugkomt van een lekkere dag ski ...lees verder

  Meer informatie vanaf 669,00 EURO
 • Tips voor het zoeken van een goedkoop hotel in Scheffau am Wilden Kaiser

  Als je je budget liever in Scheffau am Wilden Kaiser, of op de piste uitgeeft, dan hebben wij nog een paar tips bij het zoeken van een goedkoop hotel Scheffau am Wilden Kaiser.