%BOOKINGBOX%

Booking.com

Kerstvakantie Brixen im Thale vieren

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie vastgesteld op 24 december 2016 tot en met 7 januari 2017. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in Brixen im Thale te vinden.


Kerstvakantie in Brixen im Thale.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Brixen im Thale. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Brixen im Thale. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Brixen im Thale vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Brixen im Thale gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Brixen im Thale wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Brixen im Thale.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Brixen im Thale. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Brixen im Thale er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Brixen im Thale. Op 1 januari zijn de skiliften in Brixen im Thale gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in Brixen im Thale ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Brixen im Thale zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Brixen im Thale invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.

Accomodatie zoeken?

Hieronder staan een aantal in Brixen im Thale.