aantal blauwe afdalingen in skigebied Brixen im Thale 122 km aantal cabineliften in skigebiet Brixen im Thale 16
aantal rode afdalingen in skigebied Brixen im Thale 129 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Brixen im Thale 35
aantal zwarte afdalingen in skigebied Brixen im Thale 33 km Brixen im Thale 39
Skigebied bekijken

Skigebied Brixen im Thale

Brixen im Thale bevindt zich in het midden van de Kitzbuhler Alpen. In het skigebied van Brixen im Thale vindt je pistes van alle niveau's. Er zijn rode en zwarte dalafdalingen en bij Hochbrixen vind je ook een hoop blauwe pistes waar beginners goed kunnen leren skien of snowboarden.

Plattegrond skigebied Brixen im Thale

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Brixen im Thale. Klik op de plattegrond van skigebied Brixen im Thale om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Brixen im Thale. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Brixen im Thale je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Brixen im Thale
Plattegrond van het skigebied van Brixen im Thale

Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

SkiWellt Wilder Kaiser-Brixental is een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Tot het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental behoren de plaatsen: Bij SkiWelt Wilder Kaiser Brixental horen de plaatsen: Brixen im Thale, Westendorf, Ellmau, Going, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Scheffau en Soll. De skipas is ook geldig in al deze plaatsen. Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental omvat 279 kilometer pistes, 210 daarvan is kunstmatig besneeuwbaar, er zijn 91 (moderne) skiliften en in een van de maar liefst 80 hutten en bergrestaurants in het skigebied kun je prima lunchen.

Bekijk de geopende liften in het skigebied SkiWelt

Plattegrond skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Klik op de plattegrond van skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Je kunt alvast bekijken welke pistes in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental
Plattegrond van het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental